Web Analytics Made Easy - Statcounter

 معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش ، با بیان اینکه تاکنون ۲۱ هزار بلیط برای تماشاگران ایرانی در جام جهانی تدارک دیده شده است، گفت: حداکثر هزینه بلیط برای هر بازی تیم ملی، ۶ میلیون و پانصد و حداقل دو میلیون و پانصد هزار تومان است.

به گزارش ایسنا، سینا کلهر در حاشیه برگزاری مجمع فدراسیون تکواندو، درباره بحث بلیط فروشی برای حضور تماشاگران ایرانی در جام جهانی قطر، گفت: درباره تعداد بلیط ها می خواهم یکبار این موضوع را شفاف توصیح دهم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بلیط فروشی در ۲ مرحله انجام شد. مرحله اول فدراسیون فوتبال نزدیک به ۹ هزار بلیط فروخت و در مرحله جدید نیز که خواهش می کنم پیگیری کنید قرار است ۱۲ هزار بلیط فروخته شود. فدراسیون احتمالا هفته آینده برای فروش این بلیط ها اقدام می‌کند.

حداکثر قیمت این بلیط که بیشترین میزان آن هم هست و در بهترین نقطه استادیوم قرار دارد برای هر بازی ۶ میلیون و پانصد هزار تومان است و کمترین مبلغ بلیط نیز دو میلیون و پانصد هزار تومان است.

وی درباره درباره انتقال و اسکان تماشاگران ایرانی نیز خاطرنشان کرد: در حال حاضر بلیط هواپیما برای سفر به قطر نزدیک به ۲۰ تا ۲۵ میلیون تومان است که متعلق به قطر ایرویز است. دوستان وزارت راه در تلاشند تا امکان پرواز با هواپیماهای ایرانی وجود داشته باشد که فکر می‌کنم این هزینه تا نصف کاهش داشته باشد. دومین مورد نیز که وزارت راه در حال پیگیری است و تقریبا مقدمات آن انجام شده بحث سفر یک روزه تماشاگران به قطر است که تماشاگران صبح بروند و بعد از تماشای مسابقات برگردند که در این صورت بحث اسکان نیز حل می‌شود.

معاون فرهنگی وزارت ورزش افزود: قرار نیست تماشاگران فقط به کیش منتقل شوند و بعد به قطر بروند. قرار است از ۸ شهر این انتقال صورت گیرد که کیش هم یکی از آن هاست. البته جزیره کیش امکانی را فراهم کرده و به نظر می رسد یکی دو کشتی کروز را هماهنگ کرده تا تماشاگرانی که علاقمند هستند در قطر در این کشتی ها اسکان داشته باشند.

وی درباره قیمت بالای تورهای مسافرتی برای سفر به قطر گفت: الان چیزی که به ما مربوط است بالاترین قیمت بلیط برای هر بازی ۶ میلیون و پانصد هزار تومان است و قیمت هواپیما هم هنوز نهایی نشده است. آن چیزی که من حساب کردم هزینه کل رفت و برگشت نباید بیشتر از ۳۵ یا ۴۰ میلیون تومان باشد اما متاسفانه بلیط هایی که گرفتند خارج از ساز و کار فدراسیون بوده که ۹۵۰ دلار هزینه بلیطشان است که خودشان می دانند چطور این اتفاق افتاده است. درباره هزینه اسکان هم خارج از ساز و کار دولت اقدام کرده اند. مردم باید برای خرید این پک ها دقت کنند.

وی درباره تعداد تماشاگران ایرانی برای هر بازی تیم ملی گفت: برای هر بازی ایران نزدیک به ۷ هزار نفر می توانند بروند و بازی را تماشا کنند. هدف ما ۱۰ هزار بلیط برای هر بازی بود اما فعلا ۷ هزار بلیط محقق شده و قول داده اند ممکن است نزدیک بازی ها این تعداد را بیشتر کنند.

وی درباره برنامه های فرهنگی وزارت ورزش در جریان برگزاری جام جهانی گفت: برنامه های فرهنگی به دو بخش داخلی و خارجی تقسیم شده است. در بخش داخلی مربوط به پخش مسابقات در اماکن عمومی و همچنین جشن پیروزی تیم ملی که امیدوارم محقق شود. در بخش خارجی ما کاسه درون ورزشگاه را از بیرون ورزشگاه تفکیک کردیم. در ورزشگاه یکی بحث لیدرها که شامل انتخاب سازماندهی و اعزام آن هاست و یکی هم لباس هواداری است و تدارک دیدن پک ها برای تماشاگران است. یک قسمت هم مربوط به بیرون ورزشگاه در فیفا زون است که امکان فعالیت فرهنگی است و یک بخش هم کشور قطر برای فعالیت های فرهنگی تدارک دیده است. دیروز آخرین جلسه را با آقای کامرانی فر و معاون فرهنگی فدراسیون داشتیم که برای برگزاری کنسرت و گروه های موسیقی ما و صنایع دستی ما قرار شده در آنجا حاضر شوند.

معاون فرهنگی وزارت ورزش در پایان درباره دودستگی های ایجاد شده بین بازیکنان تیم ملی نیز گفت: البته واقعیت این است ما که از نزدیک می بینیم دودستگی نبوده. یک اختلاف نظری در دوره‌ای وجود داشته که برطرف شده است. با دوستان فدراسیون که دیروز صحبت کردیم با تعیین تکلیف سرمربی تیم ملی خدا را شکر این چالش ها برطرف شده است.

تماشاخانه ببینید| با مزه ترین رقابت برای همسریابی: هرکدام بالاتر بپرند و بیشتر دوام بیاورند ببینید| رباط خارق‌العاده‌ای که مثل مار حرکت می‌کند و زنده‌ها را در زیر آوار پیدا می‌کند فیلم های دیگر

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۴۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز البرزپژوهی در کرج راه اندازی می شود

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علیرضا سعیدی عصر سه شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه که در تالار شهیدان نژادفلاح کرج برگزار شد، با بیان اینکه می توانیم با زبان خصومت با یکدیگر صحبت نکنیم و با زبان احترام یکدیگر را نقد کنیم، گفت: بپذیریم که مقداری با یکدیگر اختلاف مبانی و فکری داریم و ممکن است جریانی جریان دیگر را قبول نداشته باشد اما این امر نباید موجب توهین به یکدیگر شود.

وی در خصوص صحبت یکی از خبرنگاران مبنی بر انتقاد این عضو شورای شهر کرج از سگ گردانی در پارک ها تصریح کرد: عده ای از مردم از سگ گردانی در پارک ها شکایت دارند زیرا گاهاً شاهد آسیب زدن به کودکان و بزرگسالان توسط سگ ها بوده و هستیم و حتی نمی توان از کنار سگ های زینتی نیز به راحتی عبور کرد، بنابراین از شهردار خواستم این امر در پارکی که محل استفاده عموم است ممنوع شود.

رییس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرج با بیان اینکه اگر شهرداری این کار را جمع نکند، چه کسی مسوول است؟ اظهار کرد: عده ای از افراد اقدام به چرخاندن حیوانات در پارک ها کرده و از این طریق مشکلات زیست محیطی و بهداشتی را برای مردم ایجاد می کنند. اگر در این زمینه اعتراض می کنم به معنای مخالفت با سگ ها نیست، این امر مستلزم شعور اجتماعی و فرهنگ است.

حجت الاسلام سعیدی تصاحب سگ ها و اهلی کردن آنها را اولین نقطه خیانت به این حیوان دانست و در بخش دیگری از سخنان خود مطرح کرد: در سال گذشته ۵۰۰ میلیون تومان بودجه و در سال قبل از آن ۴۰۰ میلیون تومان به جشنواره تئاتر استان اختصاص یافت و امسال نیز بودجه ای بدین منظور در نظر گرفته شده است.

وی عنوان کرد: کرج اولین شهری است که با ۶۰ مجموعه فرهنگی استان وارد انعقاد تفاهم نامه شده و ۲۱ مجموعه ۲۵ درصد از هزینه های اجرای برنامه های خود را دریافت کرده اند. همچنین کرج اولین شهری است که نقشه مهندسی فرهنگی کشور را به اجرا درآورده است. از دیگر اقدامات فرهنگی انجام شده می توان به رونمایی از هشت جلد کتاب البرزشناسی در سال گذشته در روز فرهنگی کرج خبر داد.

رییس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرج متولی فرهنگ هر استان را اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آن دانست و اظهار کرد: شورای دوره ششم شهر کرج ۶ و نیم میلیارد تومان بودجه فرهنگی شهر را به ۱۶۷ میلیارد تومان افزایش داد. در حوزه البرزشناسی و کرج شناسی نیز مرکز البرزپژوهی به همت شهرداری کرج راه اندازی می شود.

کد خبر 6093550

دیگر خبرها

  • جوابیه وزارت فرهنگ و ارشاد به عصر ایران: مُهر وزارت چهار روزه ساخته شد
  • آیا با هواپیما می‌توان سفری ارزان به مشهد داشت؟
  • جانبازانِ «نون‌ خ» و سرگذشت تلخ یک بازیگر
  • مرکز البرزپژوهی در کرج راه اندازی می شود
  •  آماده‌ شدن آمریکا برای حمله گسترده به یمن/ حمله یمن به ۲ ناوشکن آمریکایی و ۲ کشتی اسرائیلی/ برگزاری رزمایش دریایی 9 روزه ارتش چین/  اعلام نقض حقوق بشر توسط پنج واحد ارتش اسرائیل از سوی آمریکا
  • مشارکت چین و امارات برای راه اندازی خط کشتیرانی خاور دور - دریای سرخ
  • نحوه خرید بلیط چارتر به مقصد دبی
  • بلیط فروشی بازی پرسپولیس و سپاهان آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط footballeticket.ir
  • بلیط لحظه آخری، برگه شانس مسافران همیشه آماده ! +توضیحات کامل
  • بلیط فروشی بازی استقلال و تراکتور آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط ticket.tractor-club.com